Roliga sidor på nätet

Vad du än letar efter kan du hitta det på internet. Finns det inte på nätet, finns det inte alls. Därför kan det vara svårt att hitta något också, när det finns så mycket att gå igenom. Ibland vill man bara titta på några roliga sidor och vi kan tipsa dig om några som man bara måste besöka.

happy

Tjuvlyssnat.se

En hemsida där personer skriver in konversationer och händelser som de hört eller bevittnat hos främlingar på stan, i lokaltrafiken och liknande. Ett exempel är:”Två tjejer ~19 sitter på en bänk och börjar titta på den ena tjejens mobil.Tjej 1: Är inte hon bög?Tjej 2: Vet inte, men hennes kille är lesbisk!Samtalet fortsätter allvarligt.”

Geekologie.com

En engelsk sida som styrs av en ensam kille med mycket humor. Han lägger ut de nyaste inom teknik och har även många inlägg där han talar om roliga bilder och nyheter från hela världen. Underhållande och ganska fokuserad på bilder och videos så du behöver inte ha perfekta engelskakunskaper för att förstå det roliga.

Cracked.com

En engelsk, artikelbaserad sida som även har lite Podcasts och videos som är gjorda av de som skriver/jobbar på sidan. Här får du lära dig saker om världen på ett roligt sätt. Även om vissa artiklar tar upp jobbiga ämnen är allt skrivet med glimten i ögat. Du får lära dig att mycket du trodde var sant faktiskt inte är det. Ett lärorikt sätt att underhålla sig och det finns hur många artiklar som helst att gå igenom.

9gag.com

Ännu en engelsk sida men som enbart visar bilder och videos vilket gör att du behöver inte kunna engelska alls för att ha roligt. Layouten är simpel och innehåller till största del bara en lång, oändlig scroll av bilder och videos som vill få dig att skratta. Här är det lätt att fastna i några timmar!