Roliga och bra bloggar att följa

shutterstock_132852356Om du tycker om ett ämne, finns det säkert någon som redan börjat blogga om det. Du kan få lite humor, bra information, lära dig något nytt eller få läsa om någon annans erfarenhet av ämnet. Vi vet inte exakt vad du är intresserad av, men vi har samlat information om några bloggar som vi tycker att alla borde kolla in.

Modeblogg

Kisses modeblogg är en av de allra största. Hon har över 120 000 läsare. Det intressanta är att få en inblick i hennes vardag, som inte är väldigt Svensssonlikt sedan hon blev kändis. Du får veta mycket om mode, vad som är inne och hur man lever livet som populär bloggerska. Det är inte bara en modeblogg, det är en personlig blogg där man får lära känna skribenten bakom orden. Ett skrivsätt som nog

Pokerblogg

Gillar du poker och ska du kolla in sajten Pokers proffsblogg där professionella pokerspelare skriver om sin vardag och sitt spelande. Det finns flera bloggare att välja bland, alla med sin egen ton och egna tips på hur man spelar bra poker och vad som pågår i pokervärlden. Alltså en perfekt plats för dig som inte nöjer dig med att se WSOP varje år.

Pysselblogg

För dig som inte kan sitta stilla och som tycker det är roligare att göra saker själv än att köpa din prylar, kan du få högar av inspiration från en pysselblogg. Nu under jultider brukar bloggar bli väldigt aktiva då man vill visa sitt hemmagjorda julpynt, egna adventskalendrar och adventsljusstakar. Nu är det i ropet att återanvända gamla saker och även använda sig av det som finns i naturen. Om du är intresserad av inredning kan en pysselblogg ge dig tips som inredningsbloggar saknar: inredning som du skapar själv istället för att beställa på nätet.