Att spela på Even Chances på roulette

Om du vill börja spela roulette är det alltid till din fördel att lära dig några tips och hur du kan öka dina chanser att vinna. Roulette är ett relativt lätt spel att lära sig och det har stort underhållningsvärde. Det är även ett spel som har gott om odds. Spelet går enkelt förklarat ut på att du gör olika satsningar på vissa nummer och färger. Sen hoppas du på att kulan kommer att hamna på ett av de nummer som du har satsat på.

Even Bet

Roulette innefattar en sorts satsning vid namn Even Bet. Denna satsningen erbjuder spelare en utbetalning på 1 mot 1, och anses vara en Even Money Bet. Ur en spelares perspektiv är Even Bet en av de bästa satsningar som man kan välja.

Vad är Even Bet?

Roulette erbjuder sina spelare en hel del olika satsningar som de kan välja mellan. Varje satsning har sin egna sannolikhet att sluta i vinst och har sina egna utbetalningar för satsningar som vinner. Där finns satsningar med både höga och låga riskfaktorer. Det är upp till varje spelare hur stor risk denne vill ta.

Olika varianter

Ett roulettehjul som används i europeisk roulette har 37 numrerade fack som är numrerade 1 – 36 och plus en 0. I amerikansk roulette har hjulet 38 fack som är numrerade från 1 – 36 med en 0 och en 00. På både dessa hjulet har siffrorna 1 till 36 delats upp med jämna mellanrum, och har 18 jämna siffor och 18 udda siffror. Men 0 och 00 räknas varken som en udda eller jämn siffra. Spelarna satsar genom att gissa om roulettekulan kommer att landa på en jämn eller udda siffra. Gissar du rätt får du en utbetalning på 1 mot 1 för din satsning.