Stoj och skoj omkring oss

Välkommen till en lite roligare tillvaro med Literoligare.se. Här kan du hitta massor av intressanta fakta, roliga klipp, utförliga recensioner och mycket mer! Vi inleder med att berätta lite om vad vi tycker är roligt och intressant på nätet.

Information

Det första som man måste nämna om man ska skriva något som blir lite av en hyllning till internet itself är förstås all den oändliga mängd information som finns att hitta! Det finns ett lite skämtsamt uttryck som lyder ungefär såhär; Om du tänker tanken att googla något så finns det alltid en, eller tiotusen personer som redan gjort en hemsida i ämnet. Detta stämmer kanske inte till hundra procent, men nog är det bra nära.När det gäller information på nätet så bör man förstås betänka att vem som helst kan och får göra en hemsida. Därför så måste man förmå sig själv till att vara källkritisk när man surfar runt, och inte tro på precis allt man läser. Det finns många komiska exempel på människor som inte förstått satiriska sajter eller att information helt enkelt inte är sann.

Sport

Sport är något som engagerar många och nätet kan förstås tillföra en ytterligare dimension till detta intresse. Att vara aktiv på forum och chattar med andra intresserade brukar kunna skapa intressanta diskussioner. Dessutom finns det förstås nästan obegränsat med artiklar att läsa av insatta journalister.

Humor

Humor är väl något vi alla behöver lite av i vardagen och humor finns ju i samma obegränsade mängd som allt annat på nätet. Man brukar förvisso säga att stand up comedy ska ses i verkliga livet för att göra den rättvisa, men visst finns det ändå exempel på humor som kan få dina skrattmuskler att få ordentligt med motion även när du sitter i datorstolen. Här kommer ett exempel på en av våra favoriter; Ricky Gervais, en komiker från England.