Hitta billiga spel

2469810-game-stop-och-gameÄr man en spelfantast är det svårt att få spelbudgeten att räcka till varje månad. Det kommer hela tiden så många roliga spel och man vill äga alla! Här är våra snabba tips på hur du kan få tag på spel lite billigare. 

Annonsera

Efterlys på Facebook eller i lokala tidningen att du är ute efter att köpa spel. Specificera vad du är ute efter och skriv även vad du är villig att betala. För dem som bara har spel hemma som ligger och samla damm, är det kul att få tjäna en slant på att sälja bort dem. Och många tänker kanske inte på att någon skulle vilja ha ens spel förrän de ser en annons som din.

Håll utkik efter begagnat

Man kan sträcka ut budgeten rejält genom att köpa begagnat. Detta är förstås svårt om man bara är intresserade av nylanserande spel. Även om du hittar ett begagnat, kommer nog prislappen inte att skilja så mycket från att köpa nytt.Många spelbutiker erbjuder också begagnade spel eftersom de även agerar som pantbank för dem som vill bli av med spel de inte längre spelar. Priset för ett begagnat spel på en spelbutik är högre än privat, men du får med en garanti att spelat fungerar.

Rabatter hos butikerna

Håll utkik efter rabattkoder och REA-reklam, de kan gör att du tjänar in hundralappar på dina köp. Och om du har en rabattkod har du chansen att köpa de senaste spelen lite billigare. På nätet finns flera bra sajter som samlar rabattkoder från de största onlinebutikerna. Kom ihåg att man även hittar spel på sajter som CDON och Siba, inte bara på de renodlade spelbutikerna. Sådana stora kedjor har oftast bättre rabatter också!