Bortom kändisskapet

Många gånger glömmer man bort att kändisar har ett liv bortom det som dom är kända för. Att de har andra intressen och andra delar av sin personlighet som alla inte känner till. Nedanför har vi tittat närmare på några välkända ansikten som har långt fler järn i elden än vad man först kanske trott.Det är lätt att döma och att anta att man vet allt av betydelse när det kommer till de kändisar som finns i vårat medieutbud. Att media väldigt selektivt själva väljer vad de tycker är intressant att skriva om och hur texter ska vinklas verkar dock vara något som spelar en mindre roll för de allra flesta. Vi tyckte att det var rolig idé att ta reda på lite mer om vad några kända personer gör på sin fritid, för att vidga våran och eran syn på vilka de i själva verket är och vad de tycker om.

Paris Hilton

Paris Hilton, kanske mest känd för den enorma rikedomen förknippat med henne och hennes familj som grundat det jättelika och internationella hotellimperiet Hilton, får ofta ta emot hårda slag från kvällspressarna världen över. Det verkar bero på en lika stor del fascination som avundsjuka som vi nyfiket dreglar över all information vi kan komma åt när det gäller arvtagerskan. Många anser att Paris i grunden är ointressant och inte har mycket att tillföra, men faktum är att hon bland annat är en väldigt duktig DJ, som bokas för förmågor långt bortom kändisskapet i sig.

Rafael Nadal

Det är svårt att öppna en text som handlar om Rafa utan att på något vis nämna tennis. Trots sin låga ålder har Rafa lyckats med den smått otroliga bedriften att hittills samla på sig hela 14 st vunna grand slam turneringar och anses av stora delar av tennisvärlden vara den främsta spelaren på underlaget grus någonsin. Han har under de senaste åren främst legat rankad som 2:a på världsrankingen men lyckats ta sig ända till toppen under något tillfälle.Bortsett från tennisen finns en hel del annat att finna under spanjorens lyra. Rafa har bland annat varit med och skapat en stiftelse för utsatta barn och gör sig ofta hörd i angelägenheter som värnar om våran miljö. På fritiden är han dessutom en flitig pokerspelare med samma vinnarinstinkt som på tennisplanen. Som pokerspelare hittar du Rafa Nadal hos PokerStars. Där ingår han i Team PokerStars sport sektion Team SportStars tillsammans med Fatima Moreira De Melo en landhockeyspelare med flertalet OS-medaljer  och våran svenska skidstjärna Marcus Hellner.I detta roliga filmklipp sätts Nadals pokerface verkligen på prov, en färdighet han numera har stor användning av.

Steve Buscemi

Denna herre är utan tvekan en av vår tids största skådespelare inom sitt område. Steve Buscemi blir ofta headhuntad att spela lite annorlunda roller och gör alltid så med bravur. Han är kanske mest känd för sin rollprestation ur Quentin Tarantinos ”Reservoir dogs”, eller ”De hänsynslösa”, som är filmens svenska titel. Där spelar han juveltjuven Mr Pink, en minst sagt paranoid karaktär med känslor uppåt väggarna.Vad alla inte vet om Steve är att han tidigare jobbade som Brandman i New York under 1980-talet. Han arbetade då som detta under dagarna och passade sedan på att spela teater efter arbetstid. Efter terrorattackerna den 11:e September fanns Steve på plats i rasmassorna för att anta sin gamla roll som brandman och hjälpte där till att leta efter lik och överlevande i hela 5 dagar, innan han till sist kände sig överflödig och avslutade sin inblandning.